Izbori 2024 23.09.2024.

Trivić: Uvešćemo neradnu nedjelju u onim oblastima u kojima je to moguće

ČITANJE: 1 minuta

Sinoć je u banjalučkom naselju Karanovac održan predizborni skup kojem je prisustvovala Jelena Trivić, kandidat za gradonačelnika Banjaluke.

Skupu su kao gosti prisustvovali i kandidati sa liste pokreta Za pravdu i red – Nebojša Vukanović, te kandidati sa liste Narodni front – Jelena Trivić iz Mrkonjić Grada, kao i kandidat za načelnika opštine Mrkonjić Grad, Sergej Milanović, koji je dao podršku Jeleni Trivić u njenoj borbi za gradonačelnika.

“Sergeju zahvaljujem i želim mu mnogo sreće na izborima. Mrkonjić Grad zaslužuje da ima jednog načelnika kao što je Sergej, iskrenog i časnog borca za pravdu i bolji život građana. Hvala i svim ljudima koji snažno podržavaju naše politike i programe, i sve ono korisno što ćemo uraditi za naš grad. Stručni, obrazovani i pošteni ljudi vodiće Banjaluku od 6. oktobra i niko ne treba da se plaši promjena. Krenuli smo putem ozdravljenja Banjaluke i Republike Srpske i na tom putu nećemo stati”, izjavila je Trivićeva.

Trivićeva je zahvalila kandidatkinjama sa liste Narodnog fronta koje su organizovale skup u prelijepom ambijentu, Tatjani Cvijić i Anđeli Marić, te predstavila dio svog programa:

“Uvešćemo neradnu nedjelju u onim oblastima u kojima je to moguće, kako bi porodice mogle bar jedan u sedmici provesti zajedno. Za mlade ćemo izgraditi stanove, a izgradnju će finansirati grad. Cijena takvih stanova neće prelaziti iznos od 2.000 KM po kvadratu. Trenutne cijene stanova u Banjaluci su takve da malo ko može priuštiti da kupi stan. S obzirom na to da u Banjaluci postoji ogroman problem sa parkinzima, izgradićemo novih 1.000 parking mjesta.”

“Sa ovog skupa otišla je jasna poruka: Banjaluka narodu, a ne tajkunima”, poručila je Trivićeva na kraju.