Biznis 23.09.2024.

Uživajte u novom, 42. broju m:agazina

ČITANJE: 2 minute

“Od svih godišnjih doba, jesen čovjeku najviše nudi, a najmanje od njega traži.“

Ako slijedimo ovu misao Hala Borlanda, pred nama je period nesebičnog da(ri)vanja. A šta drugo čine istinski prijatelji, nego da dijele ono najljepše od sebe, umnožavajući time sreću. Tako i mi, već tradicionalno, sa dolaskom novog godišnjeg doba, dijelimo s vama naše revijalno izdanje. Naknadu mjerimo u minutima vaše pažnje ili kada na bilo koji način nastavite širiti priče koje, evo, već 42. put pakujemo u naš zajednički projekat zvani m:agazin.

U ovom izdanju našeg i vašeg m:agazina donosimo pregršt korisnih i zanimljivih tema i tekstova; počevši od onih s tehnološkim predznakom, pa sve do saga o sjajnim pojedincima i kolektivima koji inspirišu i iznova podsjećaju na postulat da se ljubav, predanost I upornost u onome što volite i čemu ste od srca posvećeni uvijek i zauvijek isplate. Tu su i neke zvijezde, poput one iz ponude, a koja je ovaj put sjajni Samsung Galaxy Z Flip 6 model, ali i ŽOK „Crvena zvijezda“ iz Obudovca, sportskog kolektiva iz malog mjesta, koji bilježi velike pobjede. Među zvijezde ovog broja svakako ubrajamo i našu sagovornicu Tamaru Bilbija, kojoj je ove godine pripala nagrada „Zmijanjče“, ali i Ivanu Pandžić, prvu dobitnicu prestižne Fulbrajtove stipendije sa naših prostora iz oblasti arheologije i kulturnog nasljeđa, koja nam piše iz dalekog Tenesija.

Za prave prijatelje ni daljine nisu prepreka. Ni vremenska distanca, od broja do broja, ne predstavlja problem… Srećan vam, stoga, jesenji mozaik – boja, plodova, početaka, uspjeha i najljepših misli.

Uživajte u novom, 42. broju m:agazina, list po list.

Onlajn, jesenjem, u najljepšim bojama.

Oznake: m:agazin, M:tel