Izbori 2024 23.09.2024.

Stevandić: Pale su kolijeka Republike Srpske, ali kolijevka ne smije biti bez čeda

ČITANJE: 1 minuta

Ujedinjena Srpska Pale smatra kolijevkom Republike Srpske. Mi smo među prvima koji su govorili da to treba da se reguliše posebnim zakonom. Sada to pričaju i ostali, nama je jako drago da svi mislimo isto.

To je na veoma posjećenoj tribini u Palama poručio predsjednik Ujedinjene Srpske dr Nenad Stevandić.

– Takođe, kolijevka ne smije biti bez čeda. Mora se uložiti u porodice, u ostanak ovdje. Pale je već univerzitetski grad i ima sve ono što čini veći centar. Sada je najvažnije da se posvetimo čovjeku, da se ovdje rađa više djece, da zaustavimo demografski pad i da, uz tirističke, privredne i drvno-prerađivačke kapacitete koje Pale ima, dobijemo i tu vrstu konstituisanja regionalnog centra, odnosno prestonice Republike Srpske. Sigurni smo da ljudi prepoznaju da Ujedinjena Srpska te projekte gura srcem, bez kalkulacija – zaključio je Stevandić.

Slavka Brezo, nosilac odborničke liste Ujedinjene Srpske, podvukla je da lista okuplja ljude iz različitih oblasti i sa velikim radnim iskustvom, ali sa istom vizijom – za bolji život svih sugrađana.

– Naš program se temelji na unapređenju lokalne privrede, na poboljšanju zdravstvene i socijalne zaštite, na organizovanju sportskog udruženje… Poboljšaćemo kvalitet života svih naših sugrađana. Pozivam naše građane da podrže Ujedinjenu Srpsku i naš tim, našu viziju. Mi znamo, možemo i moramo mnogo bolje u narednom periodu – poručila je Brezo.