Izbori 2024 24.09.2024.

Neradna nedjelja u Banjaluci plan Demosa

ČITANJE: 2 minute

Kako bismo građanima Banjaluke omogućili da provode više vremena sa svojim porodicama, a pordica je stub svkog društva, neradna nedjelja je i više nego potrebna našim sugrađanima. To je cilj koji želim da ostvarim kao odbornik u Skupštini grada Banjaluka, poručila je Suzana Serdar, kandidat Demosa za odbornika u Skupštini grada Banjaluka.

– S obzirom na to da sam i sama zaposlena u privatnom sektoru, znam koliki bi veliki benefiti bili od neradne nedjelje. Počevši od većeg ličnog zadovoljstva boljeg socijalnog života, manje stresa, sretnijih partnera, od boljih i skladnijih porodičnih i partnerskih odnosa, do onog najvažnijeg, a to su srećna i zadovoljna djeca jer bi nedjelja bila dan kada bi cijela porodica bila na okupu, ističe Serdar.

Ona kaže da ovo nema cijenu i da je ovo cilj za koji se treba i vrijedi boriti. Prema njenim riječima, da bi se neradna nedjelja kao ideja ostvarila u gradu Banjaluci potrebno je raditi i na otvaranju novih radnih mjesta i stvoriti privrednu klimu gdje će biti zadovoljni i poslodavci i radnici.

– Zainteresovanih investitora uvijek ima, ali ih treba pozvati da dođu u Banjaluku i da otvaraju nova radna mjesta. Politika Demosa je da građani budu na prvom mjestu i zato ćemo vrijedno raditi da obezbijedimo građanima kako i nova radna mjesta, tako i neradnu nedjelju da mogu kvalitetno da se odmore i budu sa porodicom, ističe Serdar.

Ona kaže da bi ostvarila ove ciljeve potrebna joj je podrška građana Banjaluke.

– Nadam se i vjerujem da je stranka Demos vaš izbor, i da ćete na predstojećim lokalnim izborima 6. oktobra zaokružiti stranku Demos, nosioca naše liste gospodina Borana Bosančića, a ukoliko sam i ja vaš izbor, moje ime ćete pronaći pod rednim brojem 31, poručila je Serdar.

Oznake: Demos, Suzana Serdar