Izbori 2024 24.09.2024.

“Debeljaci zaslužuju modernu infrastrukturu i sigurno okruženje za sve svoje građane”

ČITANJE: 1 minuta

Kandidat za gradonačelnika Banjaluke, dr Nikola Šobot, danas je posjetio Debeljake, naselje koje se suočava sa brojnim infrastrukturnim izazovima, a koje zaslužuje pažnju i ulaganja od strane gradske uprave. Šobot je razgovarao sa mještanima o ključnim pitanjima koja ih pogađaju, naglašavajući potrebu za hitnim intervencijama.

“Rekonstrukcija saobraćajnice od područne škole Stanko Rakita do pružnog prelaza mora biti prioritet. Ovo je ključna saobraćajnica za mještane Debeljaka i njen trenutni loš stanje otežava svakodnevni život,“ rekao je Šobot.

Pored toga, Šobot je istakao važnost sanacije i proširenja sadržaja dječijeg igrališta, naglašavajući da su djeca budućnost ovog naselja i da im moramo obezbijediti sigurno mjesto za igru.

“Održavanje i sanacija nekategorisanih puteva, kao i postavljanje ulične rasvjete gdje je to neophodno, ključni su za poboljšanje kvaliteta života u Debeljacima,“ dodao je.

Šobot se takođe osvrnuo na potrebu za asfaltiranjem ulica i redovnim održavanjem kanala uz saobraćajnice, kako bi se spriječile poplave i obezbijedila sigurnost svih učesnika u saobraćaju.

Na kraju, Šobot je zaključio: “Debeljaci zaslužuju modernu infrastrukturu i sigurno okruženje za sve svoje građane. Zajedno možemo izgraditi bolje uslove za život. Pobijediće Debeljaci, pobijediće Banjaluka!”