Izbori 2024 27.09.2024.

Panel diskusije zainteresovale građane: Teslićani sa Kerićem otvoreno o problemima i rješenjima

ČITANJE: 1 minuta

U teslićkom naselju Dučić održana je panel diskusija tokom koje su stanovnici ovog naselja razgovarali sa doktorom Nedeljkom Kerićem, kandidatom koalicije za načelnika Teslića, o brojnim problemima i mogućnostima unapređenja kvaliteta života u ovom naselju.

Građani su otvoreno razgovarali sa Kerićem i njegovim timom, te su zajedno formirali projekte koje imaju namjeru realizovati u naredne četiri godine.

“Ljudi koji žive uUlici Jovana Dučića najbolje znaju šta je potrebno ovom naselju. Saslušali smo probleme, razgovarali o idejama i mogućim rješenjima. Srećan sam što su se građani otvoreno uključili u diskusiju i dali zaista veliki broj konstruktivnih prijedloga.  To je način na koji moj tim i ja planiramo raditi u naredne četiri godine. Slušamo građane i sve planove donosimo zajedno u skladu sa potrebama onih koji tu žive”, rekao je doktor Nedeljko Kerić.

Teslićani su prijatno reagovali na ovaj pristup rješavanju lokalnih problema i da je ovo prvi put da se na ovaj način razgovara sa građanima.

Kažu da je potrebno urediti pristup zgradama, raditi na obnovi fasada i energetskoj efikasnosti stambenih zgrada, više računa povesti o zelenim površinama, košenju i uređenju, kao i da veliki problem predstavljaju psi lutalice. Plan je da se obezijedi i više sadržaja za djecu i izgradi mali kružni tok u naselju kao što je to nekad bilo.

Nedeljko Kerić rekao je da će njegov tip u naredne četiri godine raditi na realizaciji toplifikacije Teslića što je decenijski problem, kao i na uređenju samog Teslića kao turističkog bisera regiona.

Panel diskusije nastavljaju se i dalje u teslićkim naseljima.