Izbori 2024 27.09.2024.

Marinko Umičević: Banjalučani zaslužuju siguran i moderan grad

ČITANJE: 3 minute

Marinko Umičević, kandidat SNSD-a za odbornika u Skupštini grada Banjaluka, pod rednim brojem šest na listi, poručio je svojim sugrađanima da svi zajedno zaslužuju grad koji je siguran i moderan odnosno Banjaluku koja je puna prilika za sve njene stanovnike.

Umičević, kojeg su njegovi sugrađani četiri puta zaredom birali za odbornika u Skupštini grada Banjaluka, po čemu je apsolutni rekorder, poručio je da je glas Banjalučana za njega, ujedno i glas za pobjedu Banjaluke koju će zajedno graditi.

“Uvijek sam radio za svoj grad Banjaluku, kao i za dobrobit njenih građana i znam šta Banjaluci treba u narednom periodu. Zajedno možemo unaprijediti život, stvoriti bolje uslove za naše porodice, osigurati bolju infrastrukturu, razviti privredu, a možemo stvoriti i bolje uslove za našu djecu i osigurati im svijetlu budućnost”, rekao je Umičević, kojem sugrađani na izborima uvijek daju veliku podršku, jer naprosto vide da ovaj čovjek ispunjava dogovore i obećanja data pred izbore. Svi oni koji ga dobro poznaju u glas kažu da je to čovjek od riječi, ali i čovjek za velika djela, koji je to u svom životu pokazao bezbroj puta kroz privredu i uspješnu Tvornicu obuće “Bema” koju vodi punih 20 godina i u kojoj zapošljava oko 1.200 radnika, zatim kroz svoj angažman u sportu, politici, ali i svojom izuzetnom društvenom odgovornošću i humanošću na kojoj mu mnogi mogu samo pozavidjeti.

Prema njegovim riječima, ukoliko dobije i peti odbornički mandat za redom od svojih sugrađana, koje nikada nije iznevjerio, nastaviće svakako i rad na neizostavnoj podršci sportu.

“Želim da naglasim da sport nije samo fizička aktivnost, već je temelj zdravog društva, izvor radosti i ponosa”, rekao je Umičević i pozvao Banjalučane da 6. oktobra izađu na izbore i podrže SNSD-ovog Nikolu Šobota za gradonačelnika, te ljude sa odborničke liste SNSD-a, jer će to, kako je kazao, značiti pobjedu Banjaluke.

Večeras u naseljima Paprikovac i Petrićevac

Marinko Umičević kandidat SNSD-a za odbornika u Skupštini grada Banjaluka, pod rednim brojem šest na listi, najavio je da će se predizborne tribine SNSD-a u Banjaluci večeras održati u naseljima Paprikovac, na igralištu kod JU Centar za sluh I govor u 18 časova, te u naselju Petrićevac, na igralištu kod škole, sa početkom u 20 časova.

“Poštovani sugrađani, pozivamo vas da nam se pridružite večeras i date podršku kandidatima SNSD-a na predstojećim lokalnim izborima”, poručio je Umičević.

Prema njegovim riječima, sinoćnjem predizbornom skupu SNSD-a u Sportskoj dvorani Obilićevo bilo je veličanstveno i toj tribini su prisustovale hiljade sugrađana.

“Posebno mi je zadovoljstvo vidjeti da se narod probudio! Uvijek uz svoju Banjaluku!”, poručio je u svom stilu Umičević, čovjek koji se rodio i čitav svoj život proveo u Banjaluci, za koju se bori i koju promoviše na svakom mjestu na kojem je bio u svijetu i čini sve sa samo jednim ciljem, a to je da njegovi sugrađani imaju što bolje uslove za život u gradu na Vrbasu.

(N.Sp.)