Izbori 2024 27.09.2024.

Stevandić u Lazarevu: Ujedinjena Srpska jedina ima konstantan rast u Banjaluci

ČITANJE: 2 minute

Ujedinjena Srpska, prema onom što nam je dostupno, jedina ima konstantan rast u Banjaluci i trenutno najveći politički rejting u smislu najvećeg rasta. Raspoređeni smo u svim naseljima – otkrio je predsjednik US, dr Nenad Stevandić, na tribini u banjalučkom naselju Lazarevo.

Kako je rekao, taj rast je prevashodno rezultat pozitivne kampanje koju Ujedinjena Srpska vodi.

– I zahvaljujući tome što smo slobodni ljudi. Naše glasače niko ne pritišće, ne ucjenjuje, nema nasilnog skupljanja glasova, nema mobinga nad zaposlenima, komšijama i prijateljima. I jako smo sretni što smo dobili toliko veliku podršku naroda. Ujedinjena Srpska je trenutno najveći favorit u Banjaluci – naglasio je Stevandić, koji je ponovo zapjevao. Ovaj put jedan od hitova „Riblje čorbe“.

Govoreći o kandidatima za odbornike, poručio je da nema boljih od njih: doktori, inženjeri, IT stručnjaci, mladi ljudi, rukovodioci…

– Nevjerovatan spoj najboljih koji postoje i apsolutno najbolja lista u Banjaluci. Očekivali smo ranije četiri mandata, ali smo povećali očekivanja. Očekujemo četiri plus, a vidjećemo koliki je plus – dodao je Stevandić.

Kandidat za odbornika, Vesna Vipotnik, rekla je da Ujedinjena Srpska u ovom dijelu Banjaluke ima veliki broj simpatizera i članova stranke.

– Tako i danas imamo više od 300 simpatizera i članova US u sali „Valentin“. Sugrađanima predstavljamo politike Ujedinjene Srpske. Promovisaćemo i dalje našu politiku smanjivanja gužvi u UKC. Proteklih dana smo snimili video na tu temu koji je postao viralan na društvenim mrežama jer smo dali konkretne prijedloge kako smanjiti gužvu u UKC Republike Srpske, a za dobrobiti čitave Srpske. Naravno da imamo i druge politike. Kandidati US imaju jasne i konkretne prijedloge za sve infrastrukturne projekte – rekla je Vesna Vipotnik.

Kandidat za odbornika, Jasna Milešević, poručila je da dolazi iz reda radnika zaposlenih u kulturi Republike Srpske.

– Moj slogan, cilj ove kampanje, uopšte zašto sam se kandidovala, jeste da pokažemo da na kulturan, pristojan način, sa mnogo mladih, divnih ljudi, možemo voditi čistu kampanju. Kultura nije samo ono što posjećujemo, poput muzeja, nego je kultura i način ponašanja. Moramo kulturu ponovo da dižemo iz pepela, da se prvo uči u vrtićkoj grupi, pa u osnovnoj školi, srednjoj… Naša riječ ima mnogo veću težinu jer smo javno zastupljeni, želimo svojom kampanjom da pokažemo da se na fin i kulturan način može baviti politikom – zaključila je ona.