Izbori 2024 28.09.2024.

Socijalisti u Prnjavoru podržali Tomaša

ČITANJE: 1 minuta

Gradski odbor Socijalističke partije Prnjavor podržaće na predstojećim lokalnim izborima Darka Tomaša iz SNSD-a kao kandidata za gradonačelnika, a tim je povodom potpisan koalicioni sporazum prnjavorskih odbora dvije stranke.

– Očekujemo pobjedu Darka Tomaša za gradonačelnika i nastavak razvojnih privrednih aktivnosti i realizaciju infrastrukturnih projekata na području cijelog grada – istakao je predsjednik SP u Prnjavoru Goran Zemun nakon potpisivanja koalicionog sporazuma sa SNSD-om.

Zemun je napomenuo da je SP u proteklom mandatnom periodu imala korektnu saradnju sa Tomašem i da očekuje da će biti nastavljena i u naredne četiri godine.

Tomaš, koji je i predsjednik Gradskog odbora SNSD-a u Prnjavoru, naglasio je da su u proteklom periodu realizovani brojni dobri projekti zahvaljujući koalicionim sporazumima.

– Želimo da Prnjavor nastavi u istom razvojnom pravcu, da uz još jaču zajedničku saradnju završimo već započete i realizujemo nove projekte na dobrobit svih građana – rekao je Tomaš novinarima.