Izbori 2024 28.09.2024.

Stevandić: Razvoj malih opština – stub opstanka Srpske

ČITANJE: 1 minuta

Ujedinjena Srpska očekuje da će uduplati izborni rezultat u Višegradu, Rudom i Čajniču jer građanima nudi kvalitetne kandidate i program razvoja malih opština, za koje smatra da su od vitalnog interesa za Republiku Srpsku, rečeno je na današnjim predizbornim skupovima u ovim opštinama, kojima je prisustvovao lider ove stranke Nenad Stevandić.
Stevandić je poručio da je nosilac odborničke liste Darko Lečić najbolji izbor za Višegrad i da ga treba podržati.

“Zašto ne reći da on kao iskusan specijalista, dobar građanin, otac troje djece, uzoran suprug, zaslužuje mjesto predsjednika Skupštine”, rekao je Stevandić na tribini u višegradskom Domu kulture i izrazio uvjerenje da će građani prepoznati namjere Ujedinjene Srpske da zadrži stanovništvo u malim opštinama, jer je to stub opstanka Republike Srpske.

On je na tribini u Domu kulture u Rudom rekao da je siguran da će Ujedinjena Srpska imati dvostruko veći broj odbornika i da će konkurisati za mjesto predsjednika Skupštine opštine i za više funkcija u ovoj opštini.

Kandidat za odbornika Predrag Spasojević najavio je dobar izborni rezultat, ističući da je veliki odziv građana dokaz da stranka ima podršku u Rudom.

Stevandić je, zajedno sa kandidatima, razgovarao sa građanima u stranačkoj kancaleriji u Čajniču, a posjetili su i Hram Uspenja Presvete Bogorodice u toj opštini, saopšteno je iz Ujedinjene Srpske.