Izbori 2024 01.10.2024.

Vlado Đajić: Hvala predsjedniku Dodiku za podršku banjalučkim penzionerima

ČITANJE: 1 minuta

– Veliko hvala predsjedniku Dodiku što je svojom uplatom od 500.000 KM  „premostio“ troškove prevoznicima u Banjaluci i tako omogućio da se penzioneri besplatno voze banjalučkim autobusima, a nakon toga „natjerao“ Draška Stanivukovića da izmiri obaveze iz prošle godine i da se nastavi besplatan prevoz penzionera.

Poručio je ovo za Banjaluka.net Vlado Đajić, predsjednik banjalučkog odbora SNSD-a i nosilac liste ove partije za Skupštinu grada Banjaluka.

Đajić je naglasio da su penzioneri udarili temelje Banjaluke i da  zaslužuju svu pažnju društva, rukovodstva Grada i Republike Srpske.

„Smatramo da penzoneri pored besplatnog prevoza, koji im se nikad ne smije oduzeti i moraju trajno imati i druge povlastice, naročito penzioneri sa najnižim primanjima, u smislu refundiranja nekih lijekova koji nisu na listi i raznih donacija za praznike, kao što su Nova Godina, Božić i Vaskrs.  Istovremeno, penzioneri zaslužuju mali znak pažnje u smislu da se naprave ugovori sa određenim restoranima i da penzineri koji imaju manja primanja mogu imati besplatnu proslavu rođendana za sebe i svog partnera“, dodao je Đajić.

Đajić se na kraju zahvalio predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku što, kako ističe, nije dozvoli da banjalučki penzoineri ostanu bez besplatnoog gradskog prevoza.

Oznake: Vlado Đajić