Izbori 2024 01.10.2024.

Pobjeđujemo – Kuljani dobijaju kanalizaciju za sve građane!

ČITANJE: 1 minuta

Kandidat za gradonačelnika Banjaluke, dr Nikola Šobot, posjetio je danas Kuljane, gdje je razgovarao sa mještanima o ključnim problemima koji muče ovu mjesnu zajednicu. Na vrhu liste prioriteta je rješavanje kanalizacione mreže, problem koji je dugo zanemarivan. Šobot je istakao da je 156 domaćinstava još uvijek bez adekvatne kanalizacione mreže, iako su obećanja aktuelnog gradonačelnika ostala neispunjena.

“Rješavanje pitanja kanalizacije ne smije biti samo predizborno obećanje. Kuljani zaslužuju potpuno funkcionalnu kanalizacionu mrežu, a ne da budu prepušteni da čekaju na rešenja. Kada preuzmemo odgovornost za upravljanje gradom, ovo će biti jedan od prioriteta koji ćemo riješiti u punom kapacitetu”, rekao je Šobot.

Pored pitanja kanalizacije, Šobot je naglasio i potrebu za hitnim asfaltiranjem ulica u Kuljanima, kao i postavljanje ležećeg policajca kod vrtića, jer je bezbjednost djece apsolutni prioritet.

“Vrtić je izgrađen zahvaljujući prethodnoj gradskoj administraciji, a ne možemo dozvoliti da se njime manipuliše kao nečijim pojedinačnim uspjehom”, dodao je.

Nikola Šobot je podsjetio i na važnost izgradnje sportske sale u okviru škole, jer je potrebno obezbijediti djeci i mladima uslove za zdrav i aktivan život.

“Pobeđujemo jer ćemo raditi ono što smo obećali – riješićemo problem kanalizacije i izgraditi sve ono što Kuljani i drugi dijelovi Banjaluke zaslužuju. Kuljani će dobiti funkcionalnu infrastrukturu, a Banjaluka će postati mjesto koje brine o svakom svom dijelu,” zaključio je Šobot.