Izbori 2024 02.10.2024.

Dijana Karalić Milošević: Bolja Banjaluka je realnost za koju se vrijedi boriti

ČITANJE: 1 minuta

Socijalistička partija u Banjaluci ima pobjedničku energiju i vrijedne ljude koji će u naredne četiri godine da se bore za bolju Banjaluku, poručila je kandidat za odbornika u Skupštini grada Banjaluka Dijana Karalić Milošević.

Socijalisti su dobili snažnu podršku za politike i inicijative koje za cilj imaju rješavanje konkretnih problema građana, a naš plan za razvoj i jačanje najvećeg grada Republike Srpske ima pristalice i među apolitičnim građanima, kao i među onima koji favorizuju druge političke subjekte, istakla je Dijana Karalić Milošević.

– Prije svega želim da zahvalim građanima Banjaluke na podršci koju imamo, kao i svim mojim saradnicima i prijateljima, a posebno kandidatima sa liste, jer smo zajedno pokrenuli mnoge stvari i pokazali da imamo pobjedničku energiju. Normalno je da su građani prepoznali dobre ljude i dobre ideje. Svaki dan razgovaramo sa Banjalučanima i nije nam potrebno istraživanje da bismo znali da imamo zaista značajnu podršku koja nas motiviše da radimo još više i još bolje. Pred svima nama je mnogo izazova i mnogo prioriteta koje moramo da rješavamo, ali sa ovakvom pozitivnom energijom i zajedničkom željom, bolja Banjaluka nije samo slogan, nego realnost za koju se vrijedi boriti – poručila je Dijana Karalić Milošević.