Izbori 2024 03.10.2024.

Dr Slavko Grbić: Kaznite Draška Stanivukovića!

ČITANJE: 1 minuta

Zamjenik predsjednika Gradskog odbora SDS u Banjaluci, dr Slavko Grbić, oštro je kritikovao aktuelnog gradonačelnika Draška Stanivukovića zbog, kako navodi, njegovog neiskrenog i prevarantskog ponašanja, pozivajući građane da ga kazne na predstojećim izborima.

“Život je veći od politike, a ono što nije dozvoljeno u životu, ne smije biti dozvoljeno ni u politici. U svakodnevnom životu preziremo ljude koji lažu, varaju, gledaju samo sebe i iskorištavaju druge. S takvima ne sjedamo na kafu, niti se družimo. Isto tako, ne glasamo za ljude koji se ponašaju na taj način,” izjavio je Grbić.

Grbić je zatim dodao da je Stanivuković prevario sve ključne političke aktere i građane koji su mu ukazali povjerenje.

“Draško Stanivuković je prevario sve – SDS, Nebojšu Vukanovića, Jelenu Trivić, ljude koji su godinama gradili PDP, svoje komšije, a na kraju i građane Banjaluke. Nema više koga da prevari. Danas vara sam sebe, vjerujući u vlastite laži i obmane,” dodao je Grbić.

Na kraju, Grbić je istakao da je upravo on prije četiri godine s velikim entuzijazmom pozivao građane da glasaju za Stanivukovića, ali da je danas uvjeren kako je neophodno da mu Banjaluka okrene leđa.

“Prije četiri godine, s velikim entuzijazmom, pozivao sam građane Banjaluke da podrže i glasaju za Stanivukovića. Danas, s jednakim žarom, molim ih da ga kazne na izborima, jer je svojim postupcima kaznio ne samo vas, već i čitav naš grad,” zaključio je dr Slavko Grbić.

Oznake: izbori 2024