Izbori 2024 03.10.2024.

Dodik u Gradišci: Izlazimo sa obrazom pred građane

ČITANJE: 2 minute

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik poručio je na predizbornom skupu u Gradišci da SNSD ima plan za dalji razvoj grada koji je usmjeren ka rješavanju potreba svih građanam, kao i da zbog ostvarenih rezultata izlazi sa obrazom pred građane od kojih sa pravom traži novu podršku.

Dodik je rekao da su kandidat SNSD-a za gradonačelnika Zoran Adžić i odbornička lista ove partije najbolja politička ponuda koju Gradiška ima.

“Sa pravom tražimo novu podršku. Od toga zavisi kako će se grad dalje razvijati, jer samo kontinuitet vlasti SNSD-a i koordinacija sa republičkim institucijama mogu da donesu benefite koje ovaj grad već dobro osjeti”, rekao je Dodik i pozvao građane Gradiške da 6. oktobra podrže Adžića i SNSD.

Dodik je rekao da će veoma brzo biti riješen status radnika koji su ostali vez posla u “Novoj DIPO” iz Gornjih Podgradaca, da će biti rekonstruisan put prema Kozincima i investirano u druge infrastrukturne projekte.

Osim toga, Dodik je rekao da će obezbjediti 800.000 KM za izgradnju novog vrtića za 200 djece i raditi na poboljšanju statusa vaspitača kako bi sva djeca bila obuhvaćena kvalitetnim javnim predškolskim vaspitanjem.

Adžić je istakao da je siguran u podršku građana Gradiške, jer su prepoznali rad SNSD-a i njega kao aktuelnog gradonačelnika.

Prema njegovim riječima, građani su sigurni da će se samo uz ovu političku strukturu grad i dalje razvijati.

“Pred građanima smo u kampanji predstavili šta smo radili i šta planiramo da radimo u narednom mandatu. Zahvalni smo građanima na dosadašnjoj podršci i sigurni u buduće podrške. SNSD je politička organizacija koja prepoznaje potrebe građana i pretvara ih u projekte, uvrštava u budžete i svake godine realizuje. Tu smo i dalje da radimo u interesu građana i privrednika, da razvijamo Gradišku i Republiku Srpsku”, poručio je Adžić.

Nosilac odborničke liste SNSD-a za Skupštinu grada Gradiška Renata Obradović Popović istakla je da je SNSD za gradske odbornike kandidovao ugledne ljekare, inženjere, pravnike, ekonomiste, poljoprivrednike, studente i da očekuje veliku podršku građana Gradiške.

“SNSD je najjača i najodgovornija politička partija u Gradišci i Republici Srpskoj, koja govori djelima i ima odgovorne ljude”, rekla je Popovićeva.

Na završnoj tribini, koja je održana u gradiškom Kulturnom centru, predstavljeno je 35 kandidata SNSD-a za odbornike u Skupštini grada Gradiška, prenosi Srna.