Magazin 30.11.2015.

Ako se ovako ponašate, niko vas neće uzeti za ženu!

ČITANJE: 2 minute
udavaca

I žene i muškarci imaju svoje kriterijume za izbor partnera. Kad su muškarci u pitanju, oni imaju različite kriterijume za žene koje su im interesantne za zabavu, druženje i seks, ali ne i za brak. Za to imaju posebne kriterijume.

Ovo su pet tipova djevojaka koje su im interesantne, ali nikad ne bi htjeli da ih uzmu za ženu.

Gospođica “ja znam sve”

Ovaj tip žene ne može da odoli, ona jednostavno voli da komanduje i nameće svoje mišljenje – to je zapisano u njenom genetskom kodu. Čim je upozna, muškarcu ta vrsta samopouzdanja može da bude zanimljiva, ali vrijeme pokaže da je zapravo riječ o kompleksima i nekome ko želi sve da kontroliše.

Gospođica “mene nećeš zeznuti”

Ona je povrijeđena, istraumatizovana prethodnim vezama i sve svoje znanje namjerava da primjeni na onom sljedećem, a taj je definitivno neće zeznuti i pomoću opreza će “upecati” dobrog muškarca. Toliko je odbrambeno nastrojena i oprezna da s njom muškarac ima osjećaj da mora da hoda po jajima, a svaki i najmanji propust se kažnjava unaprijed smišljenim taktikama.

Gospođica “ja ću te popraviti”

Ona u načelu na početku sve voli i sve joj odgovara, ali vrlo brzo počinju naznake želje za promjenom muškarca po modelu koji je ona zamislila. Zašto nosiš te pantalone? Nije li taj tvoj prijatelj budala? Zašto na poslu ne kažeš to i to?… To su samo neki od primjera pokušaja mijenjanja partnera.

Gospođica “ljubomorna na sve što hoda”

Glavno njeno obilježje je nesigurnost. Šta god partner napravio i koliko god se dokazivao, ona ne može da pomogne sebi. Tako će ga smatrati krivim jer je previše prisno pozdravio prodavačicu, razgovarao s koleginicom telefonom… Iako je u principu draga i kvalitetna žena, takav tip policijskog ispitivanja naprosto izludi čovjeka.

Gospođica “živim samo za tebe”

Na početku, muškarac je polaskan tolikim nivoom interesovanja za njega, sve dok ne počne da sumnja da je pred njim žena kojoj je cilj – brak ili to da ima nekoga. On je samo neko ko se tu trenutno našao i postao žrtva. Osim toga, on prosto ne može da je cijeni kao nekoga ko se u potpunosti podredio njemu. To izaziva osjećaj odbojnosti i nepoštovanja.

(Telegraf.rs)