Magazin 11.02.2016.

Ako se svađate, ne očajavajte: Nijedan muškarac ne razumije ovih 5 stvari

ČITANJE: 2 minute
parovi
Svaki par povremeno dođe u konflikt, i to je najnormalnija stvar na svijetu. Kompromis i uzajamno razumijevanje osnova su svake kvalitetne veze. Međutim, ako Vaš partner drami oko ovih pet stvari – samo ga ignorišite, njih muškarci ZAISTA NIKADA neće razumjeti.

1. Dječačke pantalone

Nisu im privlačne, smatraju da Vam bolje stoje uske koje naglašavaju obline – objasnite mu da su ovakve trenutno “in” kao i da ne možete uvijek izgledati prema njegovim zamislima. Takođe, objasnite koliko su udobnije i zdravije široke i duboke pantalone. Uostalom – obucite se nekada i po njegovim željama, ali PONEKAD.

2. Hulahop čarape

Sve je to lijepo što on voli da ispod farmerica ili suknje nemate ništa, ali predložite mu da on usred zime ili jeseni izađe napolje sa “golim nogama”. Uostalom, kada je zima oštra, ovakve čarape čak štite jajnike. I vjerujte – njegov problem ako ne razumije.

3. Široka i “kul” haljina

Oni vole što kraće i što uže – ali objasnite mu nekoliko stvari u vezi sa trendovima, možda promijeni mišljenje. Uostalom, natjerajte ga da obuče svoju najužu majicu i bude u njoj duže od dva sata… Objasnite da se i Vi osjećate neprijatno kada previše dugo nosite takve kombinacije. Široka i stilozovana haljina, kao i zatvorenija, ima mnogo veći efekat neko kratka i uska.

4. Velike minđuše

Nijedan muškarac ne voli viseće minđuše-lustere. I nikada neće. Ne obazirite se. Nosite nakit kakav se Vama dopada i koji se uklapa u kombinaciju koju ste odabrali. Ako ste nekada raspoloženi, pođite sa njim bez minđuša.

5. Platforme i izrazito visoke štikle

Posebno ako je “opušteniji” tip. Oni vole da se Vi lijepo sredite, našminkate umjereno i budete slatke i svježe. Basnoslovno visoke plaforme ili štikle od 20 centimetara nisu seksi. Naporno je gledati vas kako pokušavate da hodate na tome.

(Dnevno.rs)