Biznis 07.12.2015.

Aplikacije za hakovanje Wi-Fi mreže

ČITANJE: 1 minuta
WiFi android
Svakom geek-u je nekad palo na pamet da hakuje Wi-Fi mrežu uz pomoć Android telefona. Međutim, hakovanje i nije tako lak posao za obaviti. Hakovanje je takođe jedino moguće samo uz određene aplikacije.

Na listi koju je sastavio sajt Tech Viral našle su se neke od najboljih aplikacija ovog tipa. Imajte na umu da će vam biti potreban root-ovan telefon. Evo i pomenute liste:

WPS connect – Android aplikacija za Wi-Fi hakovanje namjenjena root-ovanim telefonima. Možete blokirati druge korisnike na istoj mreži. Možete hakovati bilo koju Wi-Fi mrežu i možete se konektovati na bilo koju lozinkom zaštićenu mrežu

Wi-Fi Wps Wpa Tester – Jedna od najboljih kada je hakovanje Wi-Fi mreža u pitanju. Uz pomoć ove aplikacije se možete povezati na određene osjetljive/ranjive rutere.

Wi-Fi Kill – Ovom aplikacijom možete blokirati odjednom sve uređaje koji su povezani na istu Wi-Fi mrežu. Možete blokirati internet i korisnicima koji žele da se zakače na neku od mreža.

Wi-Fi Inspect – Aplikacija je namjenjena naprednim korisnicima. Za nadgledanje Wi-Fi mreža i praćenje bezbjednosti. Ne može se koristiti za hakovanje.

Network Spoofer – Jedna od najboljih aplikacija za testiranje i provjeru bezbjednosti na Android uređajima. Iako nije napredna alatka, možete je koristiti kako biste vidjeli koliko je lako hakovati neku Wi-Fi mrežu uz pomoć Android telefona.

(Mondo.rs)