Vijesti 30.10.2015.

Baka iz Banjaluke tražila da vidi kako je ispala na fotografiji od 20.000 lajkova!

ČITANJE: 1 minuta
Baka-Banjaluka-1-620x350
Priču o baka Kristini Božić iz Donjih Kola u Banjaluci, koja prodaje svoje proizvode na pijaci u Banjaluci, nema ko nije čuo. Ovih dana mnogi su se javili kako bi joj pomogli, raspitivali su se gdje se tačno nalazi, do koliko sati radi i pitali da li ima račun da joj uplate nešto novca. Takođe, za svoje pojavljivanje u novinama i na portalima, čula je i baka, pa je zamolila da joj pokažu članak kako bi vidjela kako je ispala na slici.

Kada su joj pokazali članak, baka Kristina se oduševila i mnogo zahvalila svim ljudima koji su joj pomogli da na pijaci mnogo zaradi. Pogotovo se zahvalila, Slađani Trivić, koja je njenu priču i fotografiju objavila na svom profilu na Fejsbuku.

– Joj, hvala onoj curi što mi je pomogla, mnogo sam danas zaradila – poručila je baka Kristina djevojci koja joj je pokazala članak na internetu.

Banjalučanka Slađana Trivić se tu nije zaustavila, pa je riješila da baka Kristini još više pomogne i otvori joj tekući račun.

Trenutno, postoji samo jedan problem, a to je da baka Kristina ne zna da koristi bilo kakvu vrstu tehnologije i račune, pa je zamolila Slađanu da otvori račun na njeno ime. Međutim, ona to ne želi kako ne bi došlo do neke zloupotrebe i malverzacije.

– Priču o baka Kristini Božić su prenijeli mediji iz sedam država, pa postoji mogućnost da dobije penziju od jedne organizacije iz Njemačke – navodi se u statusu Slađane Trivić.

(Telegraf.rs)