Magazin 22.06.2024.

Banjalučanka Ružica Čavić favorit za pobjedu u takmičenju “Nikad nije kasno”

ČITANJE: 2 minute

Ružica Čavić Tomićević iz Banjaluke osvojila je publiku maestralnim interpretacijama tokom aktuelne sezone muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“, a i njoj samoj boravak na velikoj Grandovoj sceni izuzetno prija.

Ružica, Banjalučanka sa adresom u Čačku, u razgovoru za Grand priznala je da li joj smeta što je mnogi vide kao glavnog favorita za pobjedu, a otkrila je i kako će provesti ljeto.

– Preko ljeta svašta nešto radim, kod nas je uvijek dinamično. Radimo, pa onda idemo na odmor. Ovog ljeta konkretno ići ćemo na Drinu, vodimo osmoro djece iz dvije porodice. Volimo da se družimo sa njima. A nakon toga ćemo još malo da radimo prije nego što odemo na more u septembru, isključivo na Tasos – rekla je Ružica.

Pjevačica je otkrila i kakve joj se emocije bude kada se susretne sa nekim prijateljima poslije deset i više godina, kao što je to bio slučaj kada je u polufinalnoj emisiji ugledala Milana Đurđevića, frontmena „Nevernih beba“.

– Svaki put kada se vidim sa nekim sa kojim se dugo nisam vidjela shvatim da mi je ovo prirodno stanište, da treba da pjevam i da samu sebe poguram još više. Obećavam da ću za one koji su nešto pronašli u mom glasu snimiti sigurno nešto lijepo – rekla je pjevačica.

Takmičarka je otkrila i da joj učešće u „Nikad nije kasno“ neizmjerno prija.

– Mislim da se vidi na meni da uživam, ja sam zaista sva u muzici. Volim muziku, ona je odabrala mene, privukla me je. Ovo je za mene neizmjerno dragocjeno, to je bogatstvo. To su snimci koji ostaju trajno – rekla je Ružica i naglasila da iz sveg srca navija za ostale takmičare.

– Moram da pohvalim sve takmičare i najmanje je bitno da li ću se ja naći u finalu. Da se razumijemo, ja sam prošla kroz jedan ciklus u životu kada sam se borila i osvajala nagrade i znam kako izgleda toliko izgarati. I zaista navijam za svakoga – dodala je Ružica.

Ona je priznala i da li joj smeta to što je mnogi doživljavaju kao glavnog favorita za pobjedu.

– Ne mogu da kažem da mi smeta, ali prosto mislim da sam negdje ja već pobijedila. Stvarno mislim da ovaj trofej mora da uzme neko ko zaista izgara za tim, jer mu to zaista u životu puno znači – zaključila je Ružica, prenosi Srpskainfo.

Oznake: Ružica Čavić