Magazin 27.03.2023.

Banjalučki plesni klub “Blok” trijumfovao na festivalu u Tuzli

ČITANJE: 1 minuta

Na Tuzla Dance Festival – u, održanom u subotu, 25. marta, Plesni klub BLOK Banja Luka, ostvario je ukupno 19 pobjeda, čime je proglašen za apsolutnog pobjednika ovog međunarodnog takmičenja.

Više od 80 plesača predstavili su se u svim uzrasnim kategorijama, a u disciplinama hip hop, moderni balet, latino, dance fitness, lyrical, street, MTV.

12 sati plesa, muzike, strasti, nekoliko hiljada vrhunskih takmičara, predivnih emocija, ali i sjajne energije, obilježili su i ovaj plesni turnir, na kojem je banjalučki Plesni klub BLOK izveo 52 koreografije.

“Srećni smo i ponosni na cijeli tim, zahvalni smo svim učesnicima, ali i prijateljima koji nas podržavaju sve ove godine. U aprilu nas očekuje takmičenje u Splitu, a nakon toga niz turnira širom regiona. Sezonu ćemo završiti u Atini, početkom jula, učešćem na Svjetskom prvenstvu. ” – saopšteno je iz Plesnog kluba BLOK.

Pobjedničke koreografije na Tuzla Dance Festival – u potpisuje trenerski tim Plesnog kluba BLOK: Svetlana Vidić, Aleksandra Pilipović, Natalija Ninić, Ivan Kanjuga i Jelena Stojaković.