Vijesti 06.05.2017.

Banjaluka čeka Melaniju Tramp

ČITANJE: 1 minuta

Marinko Umičević, tehnički direktor TO ”Bema”, još čeka Melaniju Tramp. Poslao joj je poziv, ali je u šali kaže ne požuruje, jer “Prva dama” sada ima mnogo više obavez nego ranije.  

Međutim kada jednog dana dođe u Fabriku obuće “Bema” kaže Marinko, na ulazu će je dočekati još jedno iznenađenje. Naime ispred prodajnog objekta u krugu fabrike, podiže se kip Melanije Tramp u prirodnoj veličini.

Marinko Umičević, direktor Fabrike obuće ”Bema”, došao je u žižu svjetske javnosti, kada je tada još suprugi kandidata za predsjednika SAD-a, Melaniji Tramp, poslao salonske cipele i banjalučke suvenire, da u njima proslavi pobjedu supruga Donalda Trampa na izborima.

Tramp je pobjedio, Melanija se pismom zahvalila Umičeviću na poklonima i pozvala ga na bal u Vašington.  Zbog problema sa vizama Melanija nije lično zahvalila Umičeviću, ali mu je zato poslala pismo zahvalnice.

Fabrika obuće “Bema”, u nekoliko je navrata pokretala akcije pomoći ugroženim, a direktor Umičević, originalnim marketinškim idejama do sada je već nekoliko puta “Bemu” lansirao na naslovnice svjetskih medija. Sve je počelo kada je zarobljenim rudarima iz Čilea poslao po par cipela.

(blmojgrad)