Vijesti 20.02.2019.

Banjaluka ponovo domaćin Međunarodne konferencije turizma

ČITANJE: 1 minuta

U Banjoj Luci će 19 i 20. aprila biti održana II Međunarodna konferencija turizma „Banja Luka 2019.

Prvi dan Konferencije planirane su panel diskusije na tri teme, i to: destinacijski menadžment, receptivni turizam i turistička povezanost – saobraćajna infrastruktura, ali i poslovni susreti.

-Učesnici Konferencije će imati priliku da predstave svoja iskustva i izazove u navedenim oblastima, razmjene dobre prakse i da se povežu sa svim interesnim stranama iz oblasti turizma iz Banje Luke i iz drugih gradova – naveli su iz Odjeljenja za kulturu, turizam i socijalnu politiku.

Kako su naveli, drugi dan Konferencije biće posvećen promociji banjalučke turističke ponude kroz direktan susret sa ponuđačima usluga na turističkim lokacijama.

Za ovogodišnju konferenciju već vlada veliko interesovanje, a zainteresovani za učešće mogu da se prijave do 15. marta elektronskim putem na adresu: [email protected]

Potrebno je popuniti obrazac za prijavu koji se može preuzeti ovdje.

Konferenciju organizuje Grad Banja Luka u saradnji sa Turističkom organizacijom grada Banja Luka i Gradskom razvojnom agencijom.

Uporedo sa ovim skupom, u Banjoj Luci će u periodu od 18. do 20. februara biti održan i Sajam turizima. Više detalja o ovom skupu možete više saznati na njihovoj veb stranici www.sajamturizmars.com.