Biznis 24.07.2020.

“BEMA” U AKCIJI: Papuče za Melaniju otputovale u Vašington, uskoro patike za Vučića

ČITANJE: 1 minuta

Sa željama da ona i njen suprug ostanu još četiri godine u Bijeloj kući – unikatne papuče proizvedene u “Bemi” su otišle put Vašingtona. Uz papuče, u paketu su i pismo u kojem se poziva Melanija Tramp da posjeti Banjaluku, ogledalo i materijal u kojem se opisuju turističke ljepote najvećeg grada Srpske.

“Ovo je ovako simbol da vam pokažem, kao vatrometa kad se raspiruje, bijela elegancija, zmijanjski vez, to je naša Jungićka gospođa napravila. Naš je Branković “BB print”, toliko smo ga maltretirali dok nismo dobili ovako lijepu kutiju i pismo, specijalni materijal za pismo, jednu prelijepu kovertu. A šta ide uz lijepu ženu, uz lijepe cipelice – ide lijepo ogledalce”, kaže Marinko Umićević, tehnički direktor Fabrike obuće “Bema”.

Da papuče bezbjedno stignu do pravih ruku – odnosno nogu – u glavnom gradu SAD, pobrinuće se “Pošte Srpske”. Iz ovog preduzeća kažu da će paket stići na odredište za najviše 20 radnih dana.

“Morate potvrditi da je rok isporuke od 20 radnih dana u vrijeme kada korona otežava svaki vid poslovanja izuzetno pohvalan, i da je to izuzetno brzo. “Pošte Srpske” rade svoj posao najbolje što mogu”, kaže Jadranka Berić, portparol “Pošta Srpske”.

Nakon cipela i papuča za Melaniju Tramp, cipela za čileanske rudare, Radovana Karadžića, Ratka Mladića, Umićević najavljuje novu unikatnu obuću, ali ovaj put je destinacija pošiljke mnogo bliža. “Bema” će izraditi košarkaške patike za predsjednika Srbije, Aleksandra Vučića, koji je nedavno upisao Visoku sportsku školu strukovnih studija, u želji da postane košarkaški trener.

(SB/banjaluka.net)