Magazin 07.11.2016.

Besplatna rješenja za popravku polomljenog ekrana na telefonu

ČITANJE: 1 minuta

Mobilni uređaji su postali toliko bitni u našim životima da je za mnoge ljude dan proveden bez telefona nezamisliv, a jedna od stvari od koje svi zaziremo jeste pucanje displaya. I upravo to se dešava jako često, pored silnih zašitnih stakala i maski.

Svi kojima je telefon ikada ispao (ili su sjeli na njega, dali ga djeci da se igraju, dobacivali se sa drugarima, ljutito „spustili slušalicu“…) vrlo dobro znaju kako su krhki ekrani na telefonima i kako se običan dan u sekundi može pretvoriti u noćnu moru.

Osim što će polomljen display u potpunosti narušiti izgled telefona a često i onemogućiti normalno korištenje, mnogima ćete zbog toga djelovati prilično neodgovorno jer popravka je uglavnom jednostavna a ljude koji će vam to uraditi možete naći na svakom koraku. Ali izgovori se veoma lako nađu, od ko zna koliko to košta… nemam sad vremena da razmišljam o tome… uskoro planiram mijenjati telefon… do nije toliko strašno ionako gornji dio telefona nikad ni ne koristim…

Ako ste jedni od onih koji stalno sakrivaju onaj ružni mozaik pukotina koji je nekad bio vaš savršeni HD ekran, imamo riješenje kako da sami „popravite“ display u roku od par minuta. Privremeno naravno jer ove „popravke“ ne rješavaju problem trajno.

Kad se odlučite da zaista popravite display obavezno posjetite mojekran.com i provjerite koliko će vas ta popravka tačno koštati. Uštedite sebi i vrijeme i novac za nepotrebne dijelove.

Avatar: The Last Screenbender

popravka displeja na iphone

 

Jel’ znate da je Čak Noris jednim udarcem razbio dva ekrana?

popravka stakla na ekranu

Bruce-screen

zamjena displeja na telefonu

Specijalni Ryu “Screen Fighter” napad

iphone zamjena displeja

 

popravka ekrana na telefonu

 

promjena ekrana na iphone

 

popravka displeja na telefonu

 

zamjena pokvarenog displeja na telefonu

 

promjena stakla i displeja na telefonu

 

promjena displeja na telefonu