Biznis 03.06.2022.

Besplatni pregledi zaposlenih: Za Marinka i “Bemu” zdravlje radnika je na prvom mjestu

ČITANJE: 1 minuta

Radnici Tvornice obuće „Bema“ Banjaluka, tokom proteklog mjeseca, koji je mjesec borbe protiv melanoma, imali su priliku za se prijave za besplatan dermatološki pregled u saradnji sa Specijalističkim centrom “Alivia”.

Marinko Umičević, tehnički direktor “Beme”, u izjavi za banjaluka.net, rekao je da je to njihov doprinos borbi protiv karcinoma kože i jedan od načina da brinu o zdravlju svojih radnika.

“Većina radnika se odazvala i prijavila za pregled, uglavnom se radi o preventivnim pregledima koji se i preporučuju jednom godišnje”, rekao je Umičević.

Da se na ovome neće stati i da je briga o svojim radnicima na prvom mjestu za Umičevića i “Bemu”, pokazuje i to što je nakon dermatoloških pregleda, u septembru planiran preventivni klinički pregled dojki i mamografija za sve zainteresovane radnice, a u saradnji sa Domom zdravlja Banjaluka i direktoricom Nevenom Todorović.

Pored toga, važno je podsjetiti da je “Bema” na čelu sa Umičevićem početkom godine organizovala kompletan ginekološki pregled za svoje radnice.

N.Sp.