Magazin 23.08.2020.

BIOSKOPI POČINJU DA RADE: “CineStar” u “Delti” otvara se 27. avgusta, “Palas” 3. septembra

ČITANJE: 1 minuta

Deco, evo vam za sladoled, ali da trčite kroz varoš i vičete da ponovo radi bioskop: ponovo radi bioskop, ponovo radi bioskop. Ovo je replika legendarnog Bore Todorovića iz filma “Maratonci trče počasni krug”, a koliko je svaki segment ovog filma proročki, pokazala je i aktuelna pandemija. Naime, nakon petomjesečne pauze, najavljeno je da bioskopi u Banjaluci ponovo rade.

“Konačno je došao i taj dan… Srećni i uzbuđeni najavljujemo vam da u četvrtak, 27. avgusta, otvaramo naša kina u BiH”, saopštio je “CineStar Cinemas BiH”.

Radost za nas i vas, takođe su saopštile njihove kolege, pišu Nezavisne.

“Nakon petomjesečnog mraka, ‘Cineplexx Palas’ otvara svoja vrata 3. septembra”, objavljeno je na Facebook stranici ove kuće.

Podsjećamo, bioskopi u Banjaluci zatvoreni su početkom pandemije, a bilo je objavljeno da će ponovo početi da rade 1. jula, što se nije dogodilo zbog novog pogoršanja epidemiološke situacije u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini.

Nadajmo se da se ovaj put to neće dogoditi. Repertoari za septembar, kako je saopšteno iz banjalučkih bioskopa, biće naknadno objavljeni.

(SB/banjaluka.net)

Oznake: Cineplexx Palas