Biznis 19.10.2015.

Blicnet nudi novi tablet, uz odličan internet paket

ČITANJE: 1 minuta
Galaxy Tab 3 PR RGB-01
Blicnet, telekom operater čija je Internet usluga nagrađena prestižnom svjetskom “Best Buy” nagradom za najbolji odnos kvalitete i cijene usluge u BiH, nastavlja da proširuje svoju ponudu. Ovoga puta kompanija Blicnet svojim je korisnicima nagrađenog Internet servisa ponudila kupovinu tablet uređaja izvrsnih performansi po odličnim cijenama.

Korisnici tako mogu da kupe Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0 za samo 99 KM (redovna cijena 249 KM), kao i Samsung Galaxy Tab E 9.6 po cijeni od svega 299 KM (redovna cijena 449 KM).

Osim izuzetno povoljnih cijena uređaja, ova kompanija je za korisnike koji duže vremena koriste njihove usluge i imaju dobar bonitet, omogućila dodatnu pogodnost u vidu plaćanja uređaja na rate. Galaxy Tab 3 Lite moguće je platiti na tri beskamatne rate, a Galaxy Tab E na 12 rata. Korisnici koji u Blicnetu koriste više usluga poput korisnika TRIO i QUADRO Extra i Premium paketa, uređaje mogu da kupe po još povoljnijim cijenama: i to Galaxy Tab 3 Lite za 49 KM a Galaxy Tab E za 249 KM.

U sve cijene je uračunat PDV, sa ugovorom za Internet pakete na minimalan period trajanja 24 mjeseca.

Odlične tehničke karakteristike ovih praktičnih multimedijalnih uređaja koji će vam pomoći u radu i zabavi možete pogledati u prodajnim mjestima Blicneta i na webshop.blic.net Putem ovog Webshopa možete i rezervisati svoj uređaj.

(PR)