Biznis 18.02.2016.

Budite prvi koji će doživjeti novo Samsung Galaxy iskustvo!

ČITANJE: 1 minuta
Next Galaxy
Kompanija m:tel vam u saradnji sa Samsungom pruža jedinstvenu priliku da uživo pratite predstavljanje najnovijeg pametnog telefona iz Samsung radionice.

Preporučujemo da 21. februara u 18 časova posjetite zvanični blog kompanije m:tel na adresi www.blog.mtel.ba iprisustvujete predstavljanju posljednjeg Samsung Galaxy modela i uživajte u njegovom dizajnu iperformansama, premijerno, u isto vrijeme kada i ostatak svjetske javnosti.

Novi Galaxy će biti predstavljen u Barseloni uoči Mobile World Congress-a, koji će ove godine biti održan od 22. do 25. februara.

Od Samsungovih modela se očekuje vrhunski kvalitet, inovativni dizajn i pomijeranja granica.Vaše je samo da u navedeno vrijeme budete uz m:blog i uživate u direktnom prenosu sa ovog spektakularnog događaja.

Prepustite se virtuelnom putovanju u Barselonu, pogledajte kakve novitete je ovog puta pripremila kompanija Samsung i budite spremni, jer nakon svjetskog premijernog predstavljanja, novi Samsung Galaxy ćete moći rezervisati i u m:tel-u. Svi detalji u vezi sarezervacijama uređaja biće objavljeni na zvaničnoj stranici www.mtel.ba, na www.blog.mtel.ba i Facebook stranici m:tel-a.

Sljedeći Samsung Galaxy pametni telefon se nalazi na samo jedan klik od vas!

(PR)