Magazin 08.12.2016.

Čarobni svijet Gordane Pavlović: Mjesto gdje nastaju najljepši ukrasi

ČITANJE: 1 minuta

Gordana Pavlović iz Banjaluke, ima jedan sasvim neobičan hobi. Naime, ona je iz ljubavi prema kreativnosti, odlučila da pokaže javnosti šta zna i umije i krenula sa izradom neobičnih ukrasa.

Tako Gordana u svom kreativnom kutku kojem je dala ime ‘’Gogin šabi šiz’’ pravi novogodišnje kugle sa imenima ili detaljima po želji mušterija.

Iz njene krativne radionice nastaju sasvim neobične kugle na kojima piše: muž, mama, svekrva i sve ostalo.

Kako kaže ideja je mnogo, a kreativnost ne poznaje granice.

Cijene u njenom svijetu mašte nisu skupe, dostupne su za svakog. U njenoj kolekciji može se pronaći za svakog po nešto.

”Cijena su povoljne, a  ako se mušterije odluče da kupe više komada cijena je još niža‘‘, kazala je Pavlovićeva i navela da je ovo nakit od drveta. Pored ovog ona se bavi i ostalim tehinkama ukrašavanja, a jedna od njih je svakako popularni dekupaž.

kutija

Pored nakita, u njenoj maloj radinoici nastaju i kutije sa imenom dijeteta i njegovim podacima.

‘’Na kutijama se nalazi datum rođenja, vrijeme, visina i težina, kao i visilica sa podacima o rođenju i drugi sitni detalji’’, kazala je i dodaje da njene proizvode najviše traže mladi zaljubljeni parovi i djeca.

‘’Čitav svoj život posvetila je krativnosti na svim poljima, jednostavno ovo je tip osobe koja sve što  pogleda pretovori u nešto originalno, reći će ljudi koji poznaju ovu Banjalučanku koja je pored hobija uspješna poslovna žena.

gordana_novogodisnji_nakit1
za_kljuceve

(mojabanjaluka)