Magazin 15.02.2021.

Ceca Ražnatović objavila fotografiju sa pilotom i direktorom Helikopterskog servisa RS

ČITANJE: 1 minuta

Svetlana Ceca Ražnatović na svom Instagram storiju objavila je fotografiju na kojoj je u društvu pilota i direktora Helikopterskog servisa Republike Srpske Bobana Kusturića.

Ceca je na fotografiji sa Kusturićem napisala “Best Friend”. Da pilot koji svakodnevno helikopterom spasava živote širom Srpske spada u njene najbolje prijatelje balkanska folk diva potvrdila je i prije tri godine.

Tada je zbog vožnje helikopterom iznad Banjaluke došla u središte pažnje, pa je medijima pojašnjavala kako je do toga došlo.

“Pošto sam dala dio sredstava u humanitarne svrhe za Republiku Srpsku, moj veliki prijatelj, dugogodišnji prijatelj, Boban Kusturić je ponudio da nam napravi panoramu iznad Banja Luke”, rekla je tada Svetlana Ceca Ražnatović.

Široka je lepeza poslova koju obavlja Helikopterski servis kojem je na čelu Boban Kusturić. Obavljaju intervencije u hitnim situacijama, vazdušnom medicinskom transportu, zatim za potrebe Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, ali i operacije gašenja požara, te po potrebi druge operacije u cilju usluge i zaštite Republike Srpske i njenih građana.

(SB)