Magazin 03.08.2020.

ČEKA DEPORTACIJU Romana Panić se oglasila nakon izlaska iz zatvora (FOTO, VIDEO)

ČITANJE: 2 minute

Romana Panić (45) puštena je iz zatvora u Brizbejnu, u kom je provela 40 dana zbog pljačkanja bankomata!

Pjevačica je sa partnerom Filipom Mrkajićem (40) ukrala 14.400 evra, zbog čega je bila osuđena na godinu dana zatvora, uslovno dva mjeseca, a pošto je odslužila dvije trećine kazne, zbog dobrog vladanja puštena je na slobodu.

Romana sada čeka deportaciju za Srbiju, dok je njen momak i dalje u pritvoru, prenosi Kurir.

Pjevačica se odmah oglasila na Instagramu i s kiselim osmehom pozirala!

Iako će Panićeva i Mrkajić morati da vrate sav novac koji su ukrali ili da štetu nadoknade kroz društveno koristan rad, pjevačica se izvukla iz toga!

– Romana će uskoro da se vrati u Beograd! Njen partner prihvatio je da sam vrati sav novac koji su opljačkali – priča pjevačicina prijateljica, koja je insistirala na anonimnosti.

Izvor navodi da se ona psihički oseća bolje jer se konačno vraća u svoju zemlju, ali da je u jednom momentu baš potonula.

“Pričala mi je da su se prema njoj u zatvoru lepo ophodili, ali da je ipak nekoliko puta tražila pomoć psihijatra. Priznala mi je da se kaje zbog svega, da joj je ovo bila životna lekcija”, navodi izvor.

Podsetimo, australijska policija je Romani i Filipu ušla u trag preko sigurnosnih kamera na bankama, dok su postavljali nelegalne uređaje na bankomate. Poslije nekoliko dana praćenja, policajci su pretresli stan u kom su njih dvoje živjeli u Spring Hilu i pronašli su ukradeni novac. Romana je pred sudijom priznala krivicu za 16 tačaka optužnice, a Filip za 18. Mrkajić će duže ostati iza rešetaka od Romane jer je osuđen na 14 mjeseci zatvora, uslovno na tri.

(A.M/banjaluka.net)

Oznake: romana panic