Magazin 28.11.2022.

CEREMONIJA U ŠPANIJI: Dacešin preuzeo nagradu za najbolji turistički video u svijetu

ČITANJE: 1 minuta

Banjalučanin Robert Dacešin primio je nagradu koju je osvojio za najbolji turistički video na svijetu, a ceremonija dodjele nagrade održana je u Španiji u Valensiji.

Film pod nazivom “Zašto Bosna i Hercegovina može biti broj 1 turistička destinacija na svijetu” osvojio je najviše glasova publike i tako pobijedio na ovom konkursu.

Film je dobio skoro 54.000 glasova publike iz čitavog svijeta.

– Dragi ljudi, prije dva dana na svečanoj ceremoniji u Valensiji mi je uručena nagrada za najbolji turistički video na svijetu po glasovima publike. I dalje jedan dio mene ne može da vjeruje da se ovo desilo, ali dok držim ovaj pehar, bez dileme najveće priznanje koje sam dobio u životu, hoću da vam se od srca zahvalim za sve. Hvala vam prije svega za više od 54.000 glasova koje ste mi dali. Za svaku poruku i komentar koji učine da se još više trudim oko sadržaja koji stvaram. Hvala vam što ste godinama uz mene i radujete se mojim uspjesima. Za to što zbog vas, mogu da promovišem vrijednosti u koje iskreno vjerujem. Hvala vam što ste pomogli da ljudi širom svijeta otkriju koliko je naša zemlja lijepa – napisao je Dacešin, prenosi Srpskainfo.

Podsjećamo, glasanje je trajalo skoro mjesec dana i ovo je drugi veliki uspjeh Dacešina kada je u pitanju ovaj film, jer je prethodno osvojio nagradu u Japanu.

(SB)

Oznake: Robert Dacešin