Magazin 18.09.2015.

(VIDEO) Pogledajte najavu za četvrtu sezonu Državnog posla

ČITANJE: 2 minute

cetvrta sezona drzavnog posla

Popularni arhivatori – Čvarkov, Torbica i Boškić, uskoro se vraćaju na male ekrane, i to 21. septembra, u ustaljenom terminu (radnim danima, u 18.50 časova) na Prvom programu Radio-televizije Vojvodine.

Za novu, četvrtu sezonu akteri kultne satirične emisije najavljuju novitete.

“Ova sezona će biti drugačija od prethodnih, jer će biti mnogo više izlazaka iz kancelarije, izleta, sjećanja iz zatvora, a nadamo se da će gostovati i mnogo poznatih ličnosti sa kojima trenutno pregovaramo”, rekao je Dejan Ćirjaković (Boškić) na Konferenciji za novinare, održanoj u autentičnoj kancelariji njihovog Arhivskog i žalbenog odjeljenja.

Želja mu je, dodao je Ćirjaković, da jedan od gostiju bude i Petar Božović.

Mada najavljuju mnoga iznenađenja, neočekivane obrte, egzotične destinacije, neće odustati ni od „rada” u poznatoj suterenskoj kancelariji.

“Bićemo mnogo na terenu, ali ćemo pojačati rad sa strankama – novo radno vrijeme biće ponedejeljkom, od 10 do 11 časova”, kroz smjeh je ispričao Dimitrije Banjac (Čvarkov).

Na to se odmah nadovezao Nikola Škorić (Torbica), koji je obećao da će ubuduće pošteno i časno raditi, kako im se peh iz prethodne sezone ne bi ponovio.

Četvrta sezona serijala Državni posao donosi mnogo novina. Kao što vam je poznato, prethodna sezona se završila izuzetno nepovovljno po arhivatore. Naši junaci su skončali u kazneno-popravnoj ustanovi, zbog nepravilnosti prilikom javne nabavke računarske opreme u firmi.

Potpisi koje su nemarno stavili na papir koštali su ih slobode. Da stvar bude još gora, nestali su i zlatnici Lazara Malinačkog i nalaze se u rukama Kornjače Radeta, njihovog arhineprijatelja. Čini se da je trojac Čvarkov-Torbica-Boškić dotakao samo dno života, a kada neko dotakne dno i kada nema dalje, svi putevi vode ka površini. Zato se iskreno nadamo da će se fortuna osmjehnuti našim junacima i pomoći im da izađu iz ove naizgled bezizlazne situacije. U protivnom, i zatvor je za ljude: “Tri obroka dnevno, krov nad glavom i krevet”, rekao je svojevremeno Dragan Jove Torbica…

Pogledajte najavu: