Sport 06.11.2015.

Crvena Zvezda u mraku: Dug prema Elektroprivredi Srbije 300.000 evra

ČITANJE: 1 minuta
crvena zvezda
Fudbalskom klubu Crvena zvezda opet je isključena struja, drugi put u posljednjh nedjelju dana.

Crveno-bijeli duguju Elektroprivredi Srbije oko 300.000 evra, zbog čega im je EPS već jednom isključivao struju kao upozorenje.

U međuvremenu je direktor kluba Zvezdan Terzić tražio od Superlige da igrači vikend utakmice igraju tokom dana po dnevnoj svjetlosti, ali je njegov zahtjev odbijen, pa će u subotu Metalac gostovati od 18 časova.

Drugi put u godinu dana Zvezda će pres konferenciju morati da izmesti iz Medija centra, pa će Miodrag Božović sa novinarima razgovarati u svečanoj loži na zapadnoj tribini.

– Zvezda nije platila struju od osnivanja kluba, dug se vuče dugo. Kao da se neko zeza sa nama, neko pokušava da nas destabilizuje. Razmišljamo da neki od Teslinih izuma praktikujemo, prenosimo struju bežično. Razmišljamo da krademo sa okolnih bandera. Nemoguće je da baš pred konferenciju nestane struje, možda je kriv neki ’banderaš’, ali namjestićemo sami- rekao je Božović.

EPS je u ponedeljak saopštio da Zvezda duguje 39,9 miliona dinara, a struja je uključena pošto je postignut dogovor o reprogramu i nakon uplate od 4,6 miliona dinara.

(B 92)