Vijesti 05.06.2016.

Dan nakon pucnjave u Banjaluci: Lukić ne zna ko ga je ranio

ČITANJE: 1 minuta
Kako je Lukić, koji je u ovom napadu zadobio dvije prostrijelne rane u nogu, ispričao za “Nezavisne”, ranjen je kada je izlazio iz automobila koji je parkirao u garažu.
“Čim sam otvorio vrata auta, neko je zapucao na mene. Krenuo sam da vičem i dozivam dijete, a tada sam spazio i napadača. Vidio sam ga okrenutog leđima, a na glavi je imao kačket i maramu vezanu preko usta. Tek tada sam shvatio da sam ranjen”, kaže Lukić.
Prema njegovim riječima, ubrzo nakon pucnjave jedan od komšija krenuo je automobilom da sustigne osobu koja ga je ranila, a koja je bila na motoru, ali u tome nije uspio, jer je i na njega otvorila vatru.
Kako je rekao, ne može ni da nasluti ko ga je ranio, a sav posao prepušta policiji i istražnim organima.
“Iskreno, u posljednje vrijeme nisam imao bilo kakve prijetnje ili prijeteće pozive. Ono što znam je da nikome nisam dužan, a da li je, s obzirom na posao kojim se bavim, u pitanju konkurencija, najbolje će pokazati istraga”, kaže Lukić.
Kako nezvanično saznajemo, mjesto gdje je ranjen pokriveno je video-nadzorom, a policija je izuzela snimke. Pored toga što se bavi biznisom, Lukić je član i Gradskog odbora SNSD-a.
(nezavisne.com)