Magazin 31.10.2017.

“Dani Vojvodine” po prvi put u Banjaluci

ČITANJE: 1 minuta

U Banjaluci će, po prvi put, biti održani “Dani Vojvodine”, i to 2. i 3. novembra. Turistička organizacija Vojvodine i Privredna komora Vojvodina, u saradnji sa 17 turističkih organizacija Srema, Banata i Bačke, organizuje promociju turističkih vrijednosti blagorodne ravnice.

Prvi dan manifestacije, 2. novembar – obilježiće konferencija za novinare i Poslovni forum u saradnji sa Privrednom komorom Republike Srpske i Privrednom komorom Vojvodine.

Poslovni forum između privrednika iz AP Vojvodine i Republike Srpske počinje u 11.30 časova u Privrednoj komori Republike Srpske, iz koje su pozvali sve privrednike da im se obrate ukoliko su zainteresovani za učešće na forumu. Kako su saopštili, učešće je besplatno.

Za prvi dan, najavljeno je i “Vojvođansko veče”, i to u sali Piano bara u hotelu Bosna s početkom u 20 časova.

Drugog dana (petak) od 8 do 18 časova, Banjalučani će na Trgu Krajine imati priliku da prisustvuju promociji bogatstva dinamične ravnice i učestvuju u nagradnim igrama koje organizuju gostujuće turističke organizacije. Oba dana, obilježiće i učešće tamburaša s Dunava.

Pokrovitelj manifestacije je Ministarstvo turizma, trgovine i telekomunikacija Republike Srbije, a domaćin je Turistička organizacija grada Banjaluka u saradnji sa Turističkom organizacijom Republike Srpske.