Magazin 20.10.2015.

De Niro i Eva Mendez igraju u filmu o Arkanu!

ČITANJE: 2 minute
arkan
Slavni glumac će igrati Slobodana Miloševića, dok će Eva dočarati Cecin značaj u životu komandanta Srpske dobrovoljačke garde.

Holivud je odlučio da snimi film o kontroverznom komandantu Srpske dobrovoljačke garde Arkanu.

Film inspirisan Željkovim životom zvaće se “Tigrov skok”.

Ostvarenje se snima po knjizi “Arkan” Vladimira Đorđevića u saradnji sa produkcijskom kućom “Cinema Cafe”, piše “Informer”.

Iako je film inspirisan Arkanovim likom i delom, neće ga vjerodostojno prikazivati. Riječ je o akciji koja prati stvarni život mafije i njihovih kriminalnih aktivnosti, kao što su svojevremeno uradili “Skarjfejs” i “Kum”.

“U našoj priči osvrnućemo se na odnos glavnoj junaka sa tadašnjim predsjednikom države Slobom i suprugom koja je pjevačica. De Niro je veoma zainteresovan za ovaj projekat, želi da igra Slobodana Miloševića a Cecu treba da igra Eva Mendez”, kaže Đorđević.

Snimanje počinje 2016. godine i snimaće se u Srbiji, Švedskoj, Americi i Crnoj Gori, koje je zamjena za Grčku.

Đorđević kaže da su napravili kastig u Americi, na kojoj je bilo preko 1.000 glumaca, a čak njih 400 se prjavilo za glavnu ulogu.

Budžet je 7.5 miliona dolara, a producenti se nadaju velikom uspehu filma u istočnoj Evropi i ruskom tržištu.

Ko će igrati Arkana nije odlučeno, ali su za tu ulogu zainteresovani mnogu slavni glumci poput Branislava Lečića, Sergeja Trifunovića i Petra Strugara.

“Danas će se u Kulturnom centru Rakovica održati posljednji kasting za ovaj film. Ljudi iz tima koji su zaduženi za organizaciju kastinga kažu da su za ovu ulogu zainteresovani mnogi naši proslavljeni glumci, ali da će se poslije svih kastinga odlučiti da li će Arkana igrati naš glumac ili iz Amerike”, otkriva autor knjige “Tigrov skok”.

(Mondo.rs)