De Niro prekinuo novinarku i napustio intervju

de niro
de niro
Američki glumac Robert De Niro naglo je prekinuo intervju koji je davao Radio Tajmsu i izjurio iz studija, tvrdeći da su ga razbjesnile “negativne insinuacije” novinarke Eme Broks.

Kako prenosi londonski Gardian, legendarni glumac je došao na intervju u okviru promocije svog najnovijeg filma, komedije “The Intern” u kojoj mu repliku daje En Hatavej.

Novinarka je navela da joj je De Niro u jednom trenutku naredio da prekine snimanje, zatim je ustao sa stolice i istrčao iz studija “kao lud”.

Glumac čuvene rečenice “Jel se ti to meni obraćaš?” i “Razjarenog bika” demonstrirao je uživo kako to izgleda kada se De Niro naljuti.

Po svemu sudeći razbjesnila ga je konstatacija Broksove da su njujorški kvart Trajbeka, u kom se održava istoimeni filmski festival koji je osnovao 2002, danas zaposjeli bankari, ali i pitanje kako mu uspjeva da nakon svih ovih godina izbjegne da glumi “po automatizmu”.

Na pitanje začuđene novinarke “Šta vam je zasmetalo? Dio o bankarima?”, De Niro je odbrusio: “Cijeli intervju. Negativne insinuacije”.

Broks, koja je priznala da je i sama na kraju “izgubila kontrolu nad sobom”, zaključila je da je De Nirova “neprijateljska” reakcija vjerovatno bila posljedica njegovog umora i zasićenosti intervjuima.

(Večernje novosti)

Besplatne sekcije pomažu u pravilnom razvoju đaka

Izabrani su profesori fizičkog vaspitanja i sporta koji će voditi besplatne sportske sekcije u svim osnovnim školama na području grada, a sa njima će naredne sedmice biti potpisani ugovori, te organizovano uvodno predavanje 26. septembra u amfiteatru Fakulteta fizičkog vaspitanja i sporta. Kako navode iz Odjeljenja za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport, u odnosu na

POMAMA U BANJALUCI Koverte za nagradnu igru prodavali čak i bez fiskalnih računa!

Mada je za najpopularniju nagradnu igru u istoriji Republike Srpske, do sada siglo skoro 1,2 miliona koverata, građani još ne odustaju od namjere da, šaljući koverte sa 10 fiskalnih računa, oprobaju sreću i pokušaju se domoći primamljive nagrade – stana u Banjaluci. Koverte su, kao i prethodnih dana, i danas bile najtraženija roba u banjalučkim

U humanoj misiji više od 100 radnika Elektrokrajine

Aktiv dobrovoljnih davalaca krvi “Elektrokrajine” organizovao je u petak akciju darivanja ove dragocjene tečnosti u kojoj je učestvovalo više od 100 radnika. Portparol “Elektrokrajine” Predrag Klincov rekao je da su radnici ovim poduhvatom iskazali plemenitost i humanost, jer su krv dali kako bi spasili nečije živote. – Poznato je da Zavod za transfuziju kuburi sa

PORODIČNA AVANTURA Naučite kako da se snalazite u prirodi, da palite vatru, i pravite skloništa

Udruženje “Centar za aktivnosti na otvorenom” realizuje program porodične avanture pod nazivom “Snalaženje i preživljavanje u prirodi”, u nedjelju, od 11 do 17 časova na Poniru. -Posebno osmišljen program sa ciljem učvršćivanja odnosa između roditelja i djece koji neće samo biti uzbudljiva avantura, nego ćete naučiti i mnogo korisnih vještina koje možete koristiti kroz život.

DODIK: Odbacujemo deklaraciju, Srpska je prioritet

U Beogradu je održan sastanak predsjednika Srbije Aleksandra Vučića sa srpskim članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom i predstavnicima parlamentarnih stranaka iz Republike Srpske. Sastanku su prisustvovali i predsjednik Republike  Srpske Željka Cvijanović, premijer Radovan Višković i predsjednik Narodne skupštine Nedeljko Čubrilović, kao i premijer Srbija Ana Brnabić, ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin i Nikola Selaković,

HEMATOLOŠKI VIKEND U BANJALUCI O novim metodama liječenja oboljelih od hemofilije

Deveti hematološki vikend održan je danas u prostorijama “Lanaco” tehnološkog centra, gdje su se okupili kako domaći tako i strani eksperti sa polja hematologije. Na skupu je bilo riječi hematološkim oboljenjima kao što je hemofilija, krvno oboljenje od kojeg u BiH boluje oko 200 ljudi, te o novim metodama i tretmanima za liječenje ovog oboljenja.