Magazin 07.10.2022.

“DELTA PLANET”: Četvrti humanitarni “Ultra bazar” 22. oktobra

ČITANJE: 2 minute

Humanitarni „Ultra Bazar“ po četvrti put se održava i ovog oktobra, pa će tako Delta Planet Banjaluka biti i ove godine domaćin humanitarne prodaje, koja će se održati 22. oktobra od 12 do 17 sati.

Sva prikupljena sredstva na humanitarnom bazaru će i ovog puta biti donirana Savezu žena oboljelih od raka dojke „Iskra“.

Ovo je prilika da i ti daš svoj doprinos i društveno odgovorno djeluješ, putem kupovine na samom događaju, ali i donacijama prije održavanja bazara. Pridruži se ovoj pozitivnoj priči u oktobru, mjesecu ženskog zdravlja, poručuju organizatori.

Na humanitarnom bazaru, koji organizuju kreativna agencija Play Team i Ultra magazin, posjetioci će i ove godine biti u prilici da kupe po simboličnim cijenama odjevne predmete, kozmetiku, nakit, knjige, umjetničke radove i mnoge druge proizvode, koje su donirali kompanije, razni brendovi, umjetnici, influenseri i javne ličnosti, koji će prisustvovati događaju.

Organizatori pozivaju i sve zainteresovane kompanije, brendove i lokalne biznise, influensere i influenserke i javne ličnosti, koji se još nisu priključili akciji, da doniraju svoje proizvode, te na taj način učestvuju u humanitarnom “Ultra bazaru”. Za sva dodatna pitanja, javite se na e-mail: [email protected] ili na Instagram profil ultra.magazin.

Oktobar je mjesec kada se širom svijeta podiže svijest javnosti o prevenciji i borbi protiv raka dojke i naglašava važnost njegovog ranog otkrivanja. Upravo se iz tog razloga humanitarni „Ultra bazar“ već tradicionalno održava u oktobru, mjesecu borbe protiv karcinoma dojke, a ovo će biti četvrti put da poznate influenserke, blogerke, glumice, umjetnice, ali i domaći i strani brendovi i kompanije, doniraju proizvode sa istim ciljem.

Ove godine „Ultra bazar“ traje punih pet sati, a uz kvalitetnu kupovinu na bazaru, „Ultra DJ“ će se pobrinuti za odličnu atmosferu na događaju, dok će mnogobrojni partneri događaja na bazaru izložiti svoje promotivne proizvode.

Organizatori očekuju u subotu, 22. oktobra, od 12 do 17 sati u Delta Planet Banjaluka, a građani mogu sa sobom povesti i prijatelje ili članove porodice da učestvuju u humanitarnoj akciji, da zajedno pruže svoj doprinos tako što će kupiti neki od proizvoda na bazaru. Pored raznovrsne ponude proizvoda, „Ultra bazar“ je i idealno mjesto za druženje, a ovom prilikom Ultra magazin će proslaviti i svoj četvrti rođendan!

Humanitarni „Ultra bazar“ do sada su podržali: Delta Planet Banjaluka, Sana Linea, Avon, JYSK Bosna i Hercegovina, Lollita Fashion House, Knjižara Kultura, Afrodita Cosmetics, Alma Ras, Cacao Beauty Centar, Elan ulja, Srećna Šapa, te mnogobrojne javne ličnosti, influenseri i influenserke i brendovi.

(SB)

Oznake: Delta Planet