Biznis 24.05.2022.

Djeca iz vrtića u posjeti “Bemi”

ČITANJE: 1 minuta

Tvornicu obuće “Bema” u Banjaluci danas je posjetilo oko 60 mališana iz banjalučkog vrtića “Anđeo”, a djeca su prilikom ove posjete imala priliku da se upoznaju sa kompletnim procesom nastanka cipele, te da prođu kroz fabriku.

“Mi smo ih dočekali sa osmijehom i željom da im pokažemo sve što ih zanima. Nakon toga smo im pripremili užinu, pa smo napravili piknik u dvorištu, osvježili se i sumirali utiske iz pogona.

Ovakve posjete nam svima uvijek uljepšaju dan, zadovoljstvo nam je što djeca pokazuju interes da nauče i vide šta radimo. Draga djeco, nadamo se da smo bili dobri domaćini.”, rekao je u izjavi za banjaluka.net, Marinko Umičević, tehnički direktror Tvornice obuće “Bema”, koji je mališanima poručio da su im vrata “Beme” uvijek otvorena.

Naime, “Bema” je na čelu sa Umičevićem do sada bezbroj puta pokazala da se radi o izrazito društveno odgovornoj firmi, a i sam Umičević je svima poznat kao istinski humanista I čovjek velikog srca, koji je uvijek spreman da pomogne i izađe u susret.

Nakon posjete “Bemi”, mališani su svojim domaćinima pokolnili I pjesmu, pa su tako svi u glas otpjevali svima dobro poznati stih “Mamice i tatice, kupite nam Bemice” https://fb.watch/dcvFM08qsi/

(N.Sp.)

 

 

 

Oznake: Bema