Izbori 2022 25.09.2022.

Đokić: Ne govorimo o opstanku, već o napretku cijele Republike Srpske

ČITANJE: 1 minuta

Predsjednik Socijalističke partije i nosilac kandidatske liste za Narodnu skupštinu u Izbornoj jedinici šest Petar Đokić izjavio je da narod čvrsto stoji iza Republike Srpske i da niko ne može da ugrozi njen razvoj.

“Zato mi ne govorimo o opstanku, nego o napretku. Ubrzan ekonomski napredak je ono za što smo se borili i za šta ćemo se boriti, jer je to naš jedini put”, rekao je lider socijalista na predizbornoj tribini u Brodu. Đokić je istakao da Republika Srpska mora da se odbrani od pokušaja zapadnih sila da je naprave nefunkcionalnom.

“Ukidanje Republike Srpske nikako nije opcija i to je ono što garantuje aktuelna vlast sa Miloradom Dodikom i Željkom Cvijanović na čelu”, rekao je Đokić u Brodu. Nosilac liste SP za Narodnu skupštinu u Izbornoj jedinici četiri Slaven Gojković istakao je da je prošlo vrijeme stvaranja i branjenja Republike Srpske.

“Došlo je vrijeme da je pravimo da bude bolja. Кandidati na našim listama to znaju i uvjeren sam da će znati da donose prave odluke”, rekao je Gojković. Кandidat za poslanika u Narodnoj skupštini iz Broda Miloš Stanišić poručio je građanima da je Srpska stvorena i odbranjena i da je došlo vrijeme da se svi građani međusobno poštuju, kao i da poštuju Republiku Srpsku.

Nosilac kandidatske liste za Predstavnički dom Parlamenta BiH u Izbornoj jedinici dva Nedeljko Jović rekao je da će zadatak poslanika u zajedničkim insitucijama biti da vodi politiku mira, stabilnosti, dijaloga i suživota.

Oznake: Petar Đokić, SP