Biznis 02.08.2022.

Dodik čestitao Bemi 18 godina uspješnog poslovanja

ČITANJE: 1 minuta

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je članovima uprave i zaposlenima u banjalučkoj Fabrici obuće Bema 18 godina postojanja i uspješnog poslovanja, ističući da je riječ o najboljem primjeru uspješnog kolektiva.

– Banjalučka Bema je najbolji primjer uspješnog kolektiva čije se poslovanje zasniva na kontinuiranom ulaganju u proizvodne kapacitete, ljudske resurse i razvoj tržišta – naveo je Dodik u čestitki.

Prema njegovim riječima, sve to potvrđuje pretežno izvozno orijentisana proizvodnja i saradnja sa nekim od najvećih svjetskih kompanija, ali i sve veće zanimanje i potražnja za Beminim proizvodima na domaćem tržištu.

– Posebno me raduje i izražavam zahvalnost Bemi kao društveno odgovornoj komapaniji koja kroz razne projekte podržava brojne organizacije i pojedince kojima je pomoć zajednice neophodna – naglasio je Dodik.

On je izrazio uvjerenje da će Bema, slijedeći pozitivnu praksu iz prethodnog perioda, dodatno unaprijediti sveukupno poslovanje na radost i korist radnika i uprave kolektiva.

Dodik je poželio zaposlenima u Bemi mnogo uspjeha u daljem radu.

(Srna/SB)

Oznake: Bema