Vijesti 30.10.2015.

Dođite u nedjelju na Banj brdo, čeka vas iznenađenje!

ČITANJE: 1 minuta
banj brdo
Inicijativa građana “Rekreativna zona Banjaluka” i ovu nedjelju poziva sve sugrađane da iskoriste najavljen prekrasni jesenji dan i svoje slobodno vrijeme provedu zajedno sa ostalim sugrađanima u prirodnom okruženju.

– Okupićemo se tačno  u 12 časova ispred rampe i nakon 15 minuta uputiti laganim hodom prema spomeniku na Banj brdu. Družite se sa poznatim vam prijateljima i upoznajte nove. Ponesite sportske rekvizite lopte, role, frizbije, trotinete, rekete za badminton, gitare i sve ono što može da zabavi vas i ljude oko vas. Ako do sada niste osjetili čari pješačenja i druženja u Rekreativnoj zoni, ovo je idealna prilika. Ako imate upalu mišića od prošlog puta, ovo je idealna prilika da ih još više ojačate. Ako ste stalni posjetioc Rekreaivne zone, onda vam ništa ne trebamo objašnjavati. Prošli put nas je bilo preko 9.000- poručuju iz ove inicijative građana.

Svi oni koji ovu nedjelju odluče da se pridruže građanima u šetnji očekuje i iznenađenje kod spomenika.

– U nedjelju počinjemo novu akciju, “Promocija banjalučkih sportova”, a započećemo je promocijom kajakaškog sporta. Uz  stručnu pomoću naših prijatelja iz Kajak kanu kluba “Vrbas”, u 13 časova organizovaćemo takmičenje građana u “suhom kajaku”. Da biste saznali o čemu se zapravo radi, moraćete u nedjelju prošetati kroz našu Rekreativnu zonu Banjaluke. Ovom prilikom pozovamo sve zainteresovane sportske organizacije da nam se jave, radi saradnje u organizaciji budućih promocija banjalučkih sportova za građane Banjaluke u našoj Rekreativnoj zoni grada- dodaju članovi “Rekretivne zone Banj brdo”.

(Banjaluka.net)