Biznis 01.09.2015.

DOM INFO SHOP počeo sa radom

ČITANJE: 1 minuta

dom info shop novi

Danas je zvanično sa radom počela web prodavnica DOM INFO SHOP na adresi www.dominfo.ba, koja nudi veliki izbor različitih artikala koje možete kupiti uz dostavu na kućnu adresu.

 Uz DOM INFO SHOP otkrićete zadovoljstvo savremene online kupovine koja se odvija u udobnosti vašeg doma, sigurno, brzo i jednostavno, a ponuda će iz dana u dan biti sve veća.

DOM INFO SHOP će za svoje kupce dopunjavati ponudu artikala za opremanje i dekorisanje doma i vrta svakodnevno, ali i drugih proizvoda poput časopisa, handmade artikala, nakita i kozmetike.

Online shop je nastao kao dodatna ponuda koju časopis DOM INFO nudi svojim poslovnim partnerima, ali i kupcima koji sve više koriste online trgovinu koja modernom čovjeku pruža veći izbor, bolji pregled ponude i cijena te uštedu novca i vremena.

Plaćanje se vrši putem savremenog sistema PikPay u saradnji sa UniCredit Bankom Banjaluka, koji garantuju sigurnu kupovinu i potpunu zaštitu identiteta svakog kupca.

Plaćanje će se vršiti putem Visa, MasterCard i Maestro kartica.

Kupovina se obavlja jednostavno i brzo, u samo nekoliko klikova. Potrebno je registrovati se na stranici, izabrati željene proizvode i napraviti narudžbu.