Vijesti 01.10.2015.

Drugi Sajam zdravog života: 15 izlagača, degustacije i promotivne cijene

ČITANJE: 2 minute
sajam
Centar za zdravlje i rekreaciju „Mr.Happiness“ iz Banjaluke u nedjelju organizuje Drugi mini sajam zdravog života koji će biti održan od 12 do 14 časova ulici Bulevar Desanke Maksimović 14 (Starčevica).

Na ovogodišnjem sajmu predstaviće se ukupno 15 izlagača koji će svim prisutnima ponuditi različite sadržaje, od degustacije proizvoda, testova intolerancije na hranu, promotivne cijene itd.

– Građani će biti u prilici da se upoznaju da raznim dodacima ishrani, moći će da vide razne zdrave kreme i kozmetičke proizvode,biće izlagači koji će prisutnima omogućiti da vide da li možda imaju neke alergije na hranu zahvaljujući testovima na intoleranciju hrane, zatim veliki broj organskih proizvoda koji će moći da se dugustiraju ili kupe- kaže predsjednik skupštine ovog Centra, Srećko Stanišić.

On kaže da je prošlogodišnji sajam imao jako veliki odziv građana koji su bili oduševljeni idejom i ponudom na Sajmu zbog čega su se odlučili da sajam svakako treba da postane tradicionalan.

– Sajam je prošle godine posjetilo oko 300 ljudi, bilo je onih koji su došli samo da vide šta se to dešava, ali i onih koji su namjenski došli da se posavjetuju sa stručnjacima ili kupe odrešeni proizvod.  Ove godine očekujemo ništa manji odziv, s obzirom da i sami znamo koliko malo vremena svi imamo u današnje vrijeme i koliko su  generalno nedovoljno zastupljeni fizička aktivnost i zdrava ishrana- kaže Stanišić dodajući da je jedan od glavnih ciljeva Sajma da se podigne svijest o potrebi za fizičkom aktivnosti i zdravoj ishrani, a sve u cilju poboljšanja zdravlja.

Pogledajte kako je to igledalo prošle godine:

zdrava hrana
zdrava hrana
zdrava hrana

 

(Banjaluka.net)