Magazin 12.05.2022.

DRUGO POLUFINALE: Konstraktin nastup besprekoran, cijela arena pjevala s njom (VIDEO)

ČITANJE: 1 minuta

Konstrakta, predstavnica Srbije na ovogodišnjoj “Evroviziji” koja se održava u Torinu, nastupila je u drugom polufinalu takmičenja.

Predstavnica Srbije izvela je pjesmu “In Corpore Sano” treća po redu, odmah poslije Majkla, predstavnika Izraela na “Evroviziji”, a zvučala je odlično, dok smo imali prilike da vidimo sve ono što je sa timom najavljivala prethodnih nedjelja.

Cijela arena je tapšala i pjevala u glas sa Konstraktom, a na njenom licu se, na kraju nastupa, vidjelo da je zadovoljna performansom.

Konstrakta je bila bez greške, a kasnije u toku večeri ćemo saznati da li će se plasirati u finale festivala, koje se održava u subotu, 14. maja.

Večeras, baš kao i u prvom polufinalu, deset zemalja se bori za plasman u finale. Konstrakti kladionice, na dan polufinala u kom učestvuje, predviđaju 10. mjesto u finalnoj večeri.

Konstrakta, iliti Ana Đurić, danas je istakla da je uzbuđena zbog takmičenja, piše Blic.

– Gorim! Ipak, savladamo se nekako kad krene pjesma. Zadovoljna sam što je usvojeno sve što smo predložili i to je maksimum koji smo mogli da izvučemo iz ovih uslova – rekla je Konstrakta.

(SB)