Biznis 31.03.2021.

Društveno odgovoran rad: “Bema” i ove godine pomaže višečlane porodice

ČITANJE: 1 minuta

Tvornica obuće “Bema” Banjaluka će i u ovoj godini nastaviti sa podrškom višečlanim porodicama, čime još jednom dokazuje svoje opredjeljenje da bude i ostane društveno odgovorno preduzeće, što je dokazano mnogo puta do sada.

Marinko Umičević, tehnički direktor “Beme” rekao je da su svjesni da je porodica stub društva, i da će i ove godine biti dio projekta Fondacije “Za porodicu”, koja radi u oblasti unapređenja položaja djece, porodice, demografske politike i povećanja nataliteta. S tim u vezi, prije nekoliko dana je “Bema” potpisala ugovor sa pomenutom fondacijom, o poslovnoj saradnji na ovom projektu.

“U okviru ovog projekta Fondacija obezbeđuje izradu i raspodjelu ponosnih kartica porodicama sa troje ili više djece. Na osnovu kartica porodice ostvaruju popuste prilikom plaćanja roba i usluga kod partnera projekta. Kartice vrijede na teritoriji Republike Srpske, bez obzira na opštinu izdavanja”, rekao je Umičević i pozvao višečlane porodice da preuzmu ponosne kartice i tako ostvare 10 odsto popusta na njihovim prodajnim mjestima.

On je ovom prilikom apelovao i na ostale privrednike da budu društveno odgovorni i podrže projekat, čiji je cilj podrška višečlanim porodicama.

(N.Sp.)

Oznake: Bema