Biznis 29.09.2015.

Druženje NLB banke sa građanima Sarajeva i Tuzle

ČITANJE: 1 minuta
NLB
Druženjem sa građanima Sarajeva i Tuzle, koje je održano juče, NLB Banka je obilježila predstojeći mjesec štednje na trgu ispred Sarajevo City Centra i na Trgu Slobode u Tuzli.

U cilju jačanja finansijske osvještenosti, građani Sarajeva i Tuzle su dobili savjete o važnosti štednje i upravljanja kućnim budžetom.

Za sve posjetioce je pripremljen zabavni program, sa ciljem da se djeca i roditelji, na zabavan način, upoznaju sa osnovnim prednostima štednje, koja može da obezbijedi jednostavnije ostvarenje važnih životnih ciljeva.

– Na ovaj NLB Dan želimo educirati i savjetovati građane da se stvaranjem štednih navika otvaraju mogućnosti za lakše ostvaranje ciljeva u budućnosti, bilo da se radi o edukaciji djece, željenoj kupovini ili putovanju. NLB Dan je način da sve naše štedne i ostale usluge približimo našim klijentima na jedan sasvim opušten i neposredan način- izjavila je Lidija Žigić, izvršna direktorica NLB Banke.

Za vrijeme događaja posjetioci su uživali u zabavnom programu, a posebno su se zabavili najmlađi uz crtanje, balonske dekoracije, mini golf i igru sa klovnom.

(PR)