Magazin 01.02.2021.

Džoni Štulić na YouTube postavio koncert u Banjaluci iz 1987. godine (VIDEO)

ČITANJE: 1 minuta

Branimir Johnny Štulić ponovno se javio fanovima na YouTubeu te na svoj kanal Petrovic Petar postavio koncert iz 1987. godine koji je legendarna Azra održala u Banjoj Luci.

Banjalučani koji su imali priliku slušati Azru predvođenu Štulićem i danas se sa sjetom, ali i ponosom sjećaju tog događaja iz 1987. godine kada je, po pisanju portala banjaluka.com, banjalučka Bašta sljezove boje bila puna kao šipak, prenosi index.hr.

Štulić je koncert star 33 godine objavio na YouTubeu prije tri dana i već je preslušan više od 33 tisuće puta. Koncert traje nešto više od sat vremena i odsvirani su najveći Azrini hitovi koji su do tada snimljeni.

Mnogi Štulićevi fanovi kažu da je ovo najbolji audiozapis nekog Azrinog koncerta uopće.

“Ovo je vrhunska snimka”, “Ovo izaziva jezu i zinute oči”, “Ovo se zove izuvanje, zvuči nevjerovatno svježe. Bravo Đoni”, samo su neki od komentara ispod snimke koncerta.

U opisu snimke Štulić je naglasio da ne surađuje s YouTubeom te da ne monetizira videe koje postavlja tamo. Frontmen legendarne Azre povremeno se javlja i bilješkama koje postavlja na kanal, u kojima se redovito obračunava s poznatim facama koje ga danas spominju.

(SB)